Welkom bij sleutelmaker Sliedrecht

De enige echte expert sleutelmaker in Sliedrecht

Wilt u nieuwe sleutels laten bij maken of staat u buitengesloten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sleutelmaker Sliedrecht

Heeft u nieuwe sleutels nodig? Of staat u buitengesloten? Bij de sleutelservice in Sliedrecht bent u op de juiste plek. Wij maken alle soorten sleutels op certificaat bij. Hierbij kan u denken aan garagesleutels, huissleutels, kantoorsleutels en flatsleutels. Voor cilinders op certificaat kunt u ook bij ons terecht. Wilt u een sleutel laten bijmaken? Dit doen wij al vanaf €9,- excl. btw.

Interesse in sleutels laten bijmaken zonder certificaat? Dat kan ook. Alleen doen wij dit enkel voor bedrijven en pas vanaf 20 sleutels. Voor grote zakelijke consumenten hebben wij kortingstarieven. Als u een zakelijke klant bent vergeet hier dan niet naar te vragen.

De voordelen van een sleutelmaker in Sliedrecht

Nieuwe sleutel nodig en woont u in Sliedrecht?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Sliedrecht

Wij van Sleutelmaker Sliedrecht horen bij Sleutelmaker Dordrecht. Ons team werkt in en rondom Sliedrecht. Dag en nacht zijn wij beschikbaar en wij bieden ook nog andere diensten aan naast het bijmaken van sleutels. Moet u een slot laten vervangen? Een deur openen? Of sloten laten repareren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u vragen of ziet u de dienst die u nodig heeft er niet bij staan neem dan contact op middels het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Misschien vraagt u zich wel af wat nu precies een veiligheidscertificaat is? Dat kunnen wij aan u uitleggen. Een veiligheidscertificaat houdt in dat alleen bevoegde personen kopieën van uw sleutels mogen maken. Als u een sleutel wilt laten bijmaken dan moet er altijd een identiteitsbewijs laten zien.

Het lijkt misschien overdreven, maar toch is dit zeer belangrijk. In privé en zakelijke situaties worden sleutels vaak gemakkelijk meegegeven. Op deze manier kan iemand van wie u het misschien niet verwacht kopieën laten maken van uw sleutels. Zo heeft u geen idee meer wie toegang heeft tot u pand. Daarvoor is een cilinder met een veiligheidscertificaat een goede oplossing. Op deze manier weet u altijd zeker dan er geen ongewenste mensen aan uw sleutels komen.

Slotenmaker uit Sliedrecht
Slotenmaker Sliedrecht

Nieuwe sleutel nodig in Sliedrecht?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Sliedrecht

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Sliedrecht

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Sliedrecht

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Sliedrecht

Kijk uit voor oplichters!

Het is natuurlijk enorm vervelend, maar helaas zijn er in de slotenmakers markt een handvol oplichters actief. Voor u als consument maakt dit het natuurlijk ontzettend lastig om een betrouwbare slotenmaker te kiezen. Daarom hebben wij een aantal punten opgeschreven, waar u op kan letten. Zo voorkomt u dat u opgelicht wordt. Als eerst is het belangrijk dat u goed naar de kosten kijkt. Onbetrouwbare slotenmakers bieden vaak extreem lage prijzen aan, in de realiteit gaat dit vaak alleen om de voorrijkosten. Daarnaast kunt u checken of er een Kvk nummer op de website staat en de contactgegevens. Het doornemen van reviews van een slotenmaker kan ook al veel zeggen over het bedrijf.

Wij hebben onze eigen monteurs in dienst die dag en nacht beschikbaar zijn. Wij werken altijd met een officiële factuur en hebben een pintautomaat op zak. Daarnaast zullen wij altijd overleggen met u voor en tijdens de werkzaamheden. Bij slotenmaker Sliedrecht hoeft u dus nooit bang te zijn voor verrassingen achteraf.