Welkom bij sleutelmaker Zwijndrecht

De enige echte expert sleutelmaker in Zwijndrecht

Sleutel bij laten maken of staat u voor een gesloten deur? Neem direct contact met ons op!

Welkom bij de sleutelmaker uit Zwijndrecht!

Staat uw buitengesloten in de kou en wilt u snel weer naar binnen? Of bent u uw sleutels verloren en kunt u nu uw woning niet meer in? Dit zijn allebei ontzettend vervelende situaties. Wij van Sleutelmaker Zwijndrecht kunnen u hierbij helpen. Wij zijn de sleutelservice specialist van de regio.

Naast het schadevrij openen van uw deuren hebben wij ook nog andere vaardigheden. Wij kunnen ook nog sleutels laten maken. Alle sleutels maken wij op certificaat bij. Of het nu gaat om een huissleutel, garagesleutel, kantoorsleutel of een flatsleutel wij doen het allemaal. Sleutels laten maken is al mogelijk vanaf €9,00 excl. btw. Wilt u er ook een cilinder dan regelen wij dat voor u.

Voor bedrijven is het ook een optie om een sleutel zonder certificaat te laten maken. Dit doen wij wel pas vanaf 20 stuks. Daarnaast bieden wij kortingstarieven aan voor grote zakelijke klanten. Wilt u één sleutel later bijmaken of misschien wel meerdere? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een sleutelmaker in Zwijndrecht

Nieuwe sleutel nodig in Zwijndrecht?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice

Sleutelmaker Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar. Wij zijn een betrouwbare sleutelmaker die diverse diensten aanbiedt. Naast het maken van sleutels kunnen wij ook deuren schadevrij openen, inbraakschade herstellen en sloten vervangen. Heeft u vragen over één van onze diensten? Dan kunt u ook contact opnemen met het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service in Zwijndrecht

Sleutelservice Zwijndrecht

Auto's openen in Zwijndrecht

Beveiliging regelen in Zwijndrecht

Ramen en deuren openen in Zwijndrecht

Inbraakschade herstellen in Zwijndrecht

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Er worden alleen sleutels gekopieerd voor sluitcilinders als iemand een veiligheidscertificaat erbij kan tonen. Dit doen wij zo zodat u zeker weet dat er geen illegale kopieën in omloop raken. In het dagelijks leven worden sleutels zowel in privé als zakelijke situaties vaak gemakkelijk meegegeven. Als wij geen certificaten zouden vragen zouden deze mensen zeer gemakkelijk een kopie kunnen laten maken, zonder dat u ervan op de hoogte bent. Als dit bij bedrijfspanden gebeurt kan je snel het overzicht verliezen over wie er allemaal toegang hebben tot het gebouw. Om deze redenen vragen wij altijd voor het veiligheidscertificaat bij sluitcilinders.

Slotenmakers Zwijndrecht
Slotenmaker Zwijndrecht

Nieuwe sleutel nodig in Zwijndrecht?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging Zwijndrecht

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder zwijndrecht

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Zwijndrecht

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Zwijndrecht

Kijk uit voor oplichters!

In de sleutelmakers markt zijn er helaas veel oplichters actief. Dit is voor u als klant natuurlijk super vervelend en verwarrend. Daarom willen wij het voor u wat gemakkelijker maken. Oplichters zijn vaak te herkennen aan het de ontbrekende contactgegevens op de contactpagina. Vaak staat er geen adres bij. Daarnaast zijn de prijzen meestal zeer onduidelijk. Controleer goed de prijzen, vaak vragen dit soort slotenmakers alleen de voorrijkosten en komt de rest er later bij. Voorkom dit soort situaties en kies voor Slotenmaker Zwijndrecht. Wij werken met officiële facturen en hebben eigen slotenmakers in dienst. U kunt met de pin betalen of contant en wij overleggen altijd al onze werkzaamheden. Bij ons hoeft u dus niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Wilt u uw sloten laten vervangen? Neem dan snel contact met ons op.